Het Pieterpad.

De foto op de voorkant van het Pieterpad boekje Traject II is genomen net voor binnenkomst van het dorp Afferden (L).

 

B&B De Ammoniet, vrijwel gelegen aan het Pieterpad (op nog geen 150 meter). Herkenbaar aan het uithangbord van de ammoniet en gelegen in een smal straatje.

De Ammoniet ligt op zo'n 25 km van Groesbeek, dus een ideale overnachtingsplek tussen de routes Groesbeek - Swolgen, Gennep - Afferden, Gennep - Vierlingsbeek. Voor de wandelaars die verder willen wandelen dan de bestaande etappes is de B&B een ideale overnachtingsplaats.

Vele Pieterpad wandelaars hebben inmiddels gebruik gemaakt van een overnachting in de B&B. En zijn hier uitermate tevreden over, het voelt als een warm thuiskomen.

Onderstaand een kaartje van de Pieterpad route (kaart 20 en 20A) door het dorp Afferden en de lokatie van B&B De Ammoniet. Schenck van Nijdeggenstraat 2. Hierbij is ook de rijksweg 271 zichtbaar met de buslijndienst 83.

 

Tussen de Dorpsstraat en Langstraat ligt de Schenck van Nijdeggenstraat. Vanuit de dorpsstraat is "De Ammoniet" het eerste pand gesitueerd aan de rechterkant in de Schenck van Nijdeggenstraat.

 

 
Terug